IK KAN HET ZELF
GAMMA wil mensen helpen en inspireren met de klus. Trots zijn op het resultaat, maar ook fouten mogen maken. Iedereen is een klusser, en ook als het even niet lukt, dan helpt GAMMA je graag. 

Samen met SVT, bureau STOER en SuperVisual heeft MIIKA mogen meebouwen aan een prachtig visual redesign van de GAMMA bouwmarkten in Nederland. De compleet nieuwe bouwmarkt in Katwijk is onlangs afgerond en het resultaat mag er zijn. Een prachtige nieuwe winkel vol ideeën en producten voor mensen die durven te klussen en het graag zelf willen doen.

Duidelijke navigatie door de bouwmarkt heen d.m.v. kleuren en iconen per wereld, fotografie waar de boodschap van IK KAN HET ZELF centraal staat. Strakke typografie op wanden en kopstellingen. Uitlichten van topproducten door ze een prominente plek te geven in de bouwmarkt en ze de status van een HERO te geven. GAMMA is trots op de producten, ze verdienen een plek op een podium. Daarnaast in de gangpaden zelf korte en duidelijk omschrijvingen welk product voor welke klus geschikt is. 

Daarnaast maken focuspunten zoals inspiratiewanden, verfmengbalie, een dat-vraag-ik-balie, afhaalbalie en open kassa's het bezoek aan een GAMMA bouwmarkt tot een plezierige ervaring, waarbij de klusser snel (weer) aan de slag kan met goede producten en duidelijke informatie. MIIKA durfde het aan om met GAMMA te gaan klussen en wij zijn samen trots op het resultaat!
HOARDINGS & WAYFINDING DE BIJENKORF AMSTERDAM
Tijdens de verbouwing van de flagship store in Amsterdam heeft de Bijenkorf aan MIIKA gevraagd om de diverse hoardings te voorzien van visuals en wayfinding zodat de bezoekers niet het idee hebben dat ze in een bouwput rondlopen. Door met name merken te vragen mooie beelden aan te leveren en een basis concept te bouwen waarbinnen de beelden geplaatst kunnen worden is het eindresultaat bij elke fase steeds prachtig geworden. Daarnaast zijn de beelden steeds afgesteld per fase op het seizoen om nog meer de winkelbeleving weer terug te krijgen.

Daarnaast is ook voor de filialen in Utrecht, Maastricht, Amstelveen en Rotterdam ontwerpen gemaakt die zijn gebruikt tijdens de verbouwings periode.
Instore design hoardings de Bijenkorf Amstelveen en Utrecht
Back to Top